Käyntikortteja

En tiedä onko se Visuaalisesti vaativan vika, mutta olen ykskaks tuntenut tarvetta näpertelyyn. Tälle tarpeelle on varmasti myös jokin hien...

En tiedä onko se Visuaalisesti vaativan vika, mutta olen ykskaks tuntenut tarvetta näpertelyyn. Tälle tarpeelle on varmasti myös jokin hienompi nimitys, mutta en ole ihan vielä kärryllä kaikista askartelutermeistä (decoswappaus...krhm), mutta ilman terminologiaakin se onnistuu. Onneksi olin kaukaa viisas ja satsasin jo muutama viikko takaperin 20 senttiä Valtterissa tapettirullaan, mikä toimi tänä aamuna käyntikorttien pohjana.

Mihin mammabloggari tarvitsee omia käyntikortteja on kyllä hyvä kysymys, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin :) Voin sitten vaikka synnytysvalmennuksessa pätevästi jakaa yhteystietojani, että ei tässä laakereilla maata, kiirettä pitää... No oli miten oli, niitä nyt on valmistumassa muutaman kymmenen kappaleen erä ja tältä ne näyttävät:

Voi turhuuksien turhuus!

6 kommenttia

 1. Pikkasen pätevän näköiset käyntikortit!Mä en tajua decoswappauksesta enkä skräppäyksestä mitään; mun mielestä kyse on edelleen askartelupaskartelusta. Mut mähän tuunki kaikessa jälkijunassa.

  VastaaPoista
 2. sofia: Kiitti :)Vimps: juu, määkin tuun jälkijunassa, just porvarilta yks päivä kyselin noita termejä.

  VastaaPoista
 3. visuaalisesti vaativa kottarainen15. huhtikuuta 2011 klo 9.16

  Hahhaa! Se tarttuu! :D

  VastaaPoista
 4. Just tänään mietin, että Kettukarkillekin pitäisi tehdä käyntikortti. Joo, nyt sen kyllä teet, kiitti inspiksestä :)p.s. tuo muumikuva on myös tosi hupaisa!

  VastaaPoista
 5. Olepa hyvä :) Nopeasti noita tekee ja ne on ihan kivoja antaa, mitä nyt muutamia olen luovuttanut.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images