Kavereiden kanssa

Blogi päivittyy sen verran tiiviisti, että voisi kuvitella ettei mulla ole kavereita. Mutta oikeasti mulla on tosi hyvä porukka kasassa sama...

Blogi päivittyy sen verran tiiviisti, että voisi kuvitella ettei mulla ole kavereita. Mutta oikeasti mulla on tosi hyvä porukka kasassa saman vartalonmuodon omaavia tyyppejä. Omistan tämän kuvan Anneveelle, jonka innoittamana gimp on munkin lemppariasioita maailmassa.

ps. ettei kukaan nyt saa sydänkohtausta, niin kuvaa ON siis muokattu. Valitettavasti ei kuitenkaan paksuuden osalta. 94.85 kg, no sentään alle 100.

5 kommenttia

 1. On nautittu tappileipää ja -vanukasta :DDD Kaverin muksu totes äidilleen 3-vuotiaana: "Äiti, sulla on samanlainen pylly ku Teletapeilla"

  VastaaPoista
 2. Lasten suusta kuulee totuuden :) Onneksi mulla on havainnointikyky niin hyvä, että huomaan itsekin näitä yhdennäköisyyksiä!

  VastaaPoista
 3. Ihana teletappi! Ootko sina se mutsimutsi? Mahtava blogi muuten, luin toissailtana alusta loppuun ja pakkohan sita oli lukijaksi alkaa. Vauvakuume sen kun pahenee tammosia lukiessa mutta minkas teet kun tykkaa! :D

  VastaaPoista
 4. Awww, oonks mä toi keltanen??

  VastaaPoista
 5. Elli: Hihii, kiitos vain! Pakko kuitenkin muistuttaa, että tässä raskaudessa on muitakin "hyviä puolia" kuin teletapilta näyttäminen...esim närästys, selkäkivut ja oksentelu. Voit miettiä niitä jos vauvakuume menee liian kovaksi ;)AnneVee: Oot tietenkin, sillä on toi jumppapallokin, sportytubby.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images