BLOGILATESTA

Joskus nuorempana mulla oli paha tapa kuunnella liikaa mitä mieltä kaverini olivat tykkäämistäni jutuista. Joskus lempparilaulajasta tuli vi...

jumppakuvaus pallo


Joskus nuorempana mulla oli paha tapa kuunnella liikaa mitä mieltä kaverini olivat tykkäämistäni jutuista. Joskus lempparilaulajasta tuli vinkuva ja ärsyttävä-ääninen ihan vain kaverin dissauksella ja uusista jutuista ei "saanut" innostua liikaa ettei olisi ihan massasielu vaihtoehtoisien kavereiden silmissä. Nykyään on paljon vapauttavampaa kun voi hurahtaa milloin mihinkin, iloita asioista ja kokeilla uusia juttuja vaikka vain palatakseen vanhoihin tuttuihin juttuihin.


Yksi ilon aiheistani on nykyään hassut, yleensä amerikkalaiset naiset, jotka kuvaavat erilaisia tutoriaaleja hymyssäsuin nettiin kaikkien meidän pällisteltäväksi. Ei ehkä kaikista uskottavin kiinnostuksenkohde, mutta musta on hauskaa katsoa kuin ihmiset innosta posket punaisina selittävät kaikenlaisissa kotitekoisissa opetusvideoissaan kuinka kähertävät tukkaansa, jumppaavat tai kuinka meikkaavat jonkun erityisen tyylin mukaisen meikin. Enemmän kuin se videoiden sisältö, mua ihastuttaa ne tyypit jotka ei selkeästi välitä ajatellaanko heistä mitä vaan antavat mennä.


Uusimpana uutuutena törmäsin Blogilates.comia pyörittävän Casseyn treenivideoihin. Katselin muutaman videon jossa Cassey into piukeena hyppeli tanssikoreografiaansa ja toisessa klipissä teki vatsiksia hymy huulilla ja eihän siitä voi kuin tykätä. Varsinkin kun ei ole päässyt kotoaan edes kauppareissulle viikkoon, alkoi pakostikin jumpauttamaan siinä määrin, että viritin kaverini Mikon avustuksella Playstation3:n kautta pilatesvideoita telkkariimme ja tein perässä muutamat setit. Sen lisäksi että on hauskaa katsella jumppaamiseen hurahtanutta nettipersoonaa, nettipilates teki todella hyvää viikon sairasteluviikon jälkeen.


blogilates


Cassey oli myös tehnyt kuukauden aloittelijaohjelman, missä hyödynnetään noita alottelijoille sopivia kevyempiä treenejä. Sen lisäksi mimmi lisää joka viikko uuden urheilupätkän, joten repertuaari on aikamoinen. Kannattaa käydä Blogilatesin youtube-kanavalla kurkkaamassa niiksi illoiksi kun ei pääse ohjatulle tunnille kodin ulkopuolelle.


Monet kavereistani ihmettelivät jo vuosia sitten miksi ihmeessä meillä on pleikkari.  Tykkään kyllä pelata silloin tällöin kavereiden kanssa vaikkapa Singstaria tai jotain tanssipelejä, käytän pleikkaria ohjaamaan esimerkiksi Netflixin televisioomme ja katson Yle Areenan sarjat pleikkarin kautta. Varmaan uusimmissa televisioissa on sisällä tällaisia ominaisuuksia, mutta ei meidän vanhassa töllössä vaan ole, joten pleikkari on hyvä pelastaja. Nyt tää meni ihan uudelle tasolle kun aloin jo jumppaamaankin pleikkarin kautta :) Valitettavasti autenttisia kuvia palapelien ja pikkulegojen päällä olohuoneen matolla jumppaamisesta ei ole nyt jaettavaksi. Ehkä ensi kerralla.... nyt saatte tyytyä tähän mielikuvaan:


bitstrips elsa


Onko kukaan muu innostunut youtube-tutoriaaleista? ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

31 kommenttia

  1. Mä oon innostunut nyt hieman lettikampauksista ja kähertämisjutuista ja niihin ne tutorialvifdeot on oikeesti paikallaan. Vaikka onhan ne vähän tekopirteitä ja no, amerkkalaisia suurin osa ja puhetyyli suurimmaksi osaksi vain "super fun, super easy, super cute, so excited". Mut tämmöselle jolle ne oikeesti pitää rautalangasta vääntää niin tykkään että joku on nähnyt sen vaivan tehdä sen videon. Ja kyllä niitä jumppaliikkeitäkin tulee katseltua youtubilta, kun mähän en nyt voi neuvoa keltään kysyä, se ei vaan kuulu tapoihini :D

    VastaaPoista
  2. Blogilates ja bodyrock.tv on tän kotijumppailijan lempparit!

    VastaaPoista
  3. Mä katselen neulontaohjeita sieltä.

    VastaaPoista
  4. Luulin, että postaus kertoo Latesta, jolla on blogi. Mietin vielä, että miksi ihmeessä sä olet kirjoittanut sen yhteen. Hohhoi.

    Anyway, videot on todella hyviä esim. kaikkiin teknisiin juttuihin, mm. sovelluksiin ja kuvankäsittelyyn. Mä kun en ole mikään tekniikan ihmelapsi ja onnittelen itseäni jo siitä, kun saan pleikan kautta Netflixin näkymään. Aasinsilta, juteltiin juuri siskon kanssa kuinka vähän nykyään katsoo telkkariohjelmia, ja kuinka pääpaino on siirtynyt Netflix-tarjontaan.

    VastaaPoista
  5. JOnkun verran katson kuntosalia varten ohjeita ja sitten tarkennan vielä mieheltä notta miten tää nyt menikään. Muuten tutoriaalit ovat kyllä menneet sivu suun, vaikka treenikaverini on löytänyt mm. hyviä joogapätkiä (ja saanut hillittömästi lisää liikkuvuutta!):)

    http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Siis minulla aukeaa tuo linkkia ainakin tähän profiiliin: http://www.city.fi/profiilit/migueljo
    Ainakin tekstissä puhut "mimmistä", joten nyt tuntuu ettei ole kaikki ihan kohdallaan. :D

    VastaaPoista
  7. Ahahahahaha! Mahtava virhe! Toi on kaverini Mikon cityprofiili. Olin etsimässä hänen blogiaan ja ensin meinasin vitsinä vinkata sinkkuudesta ja tosta profiilista mutta sitten päätin etten nyt jaksa. Se jäi näköjään vahingossa tohon :D

    Eli jos jollain kiinnostusta on, Mikko näyttäisi olevan vieteltävissä että eikun kiinni vain!

    VastaaPoista
  8. Mie oon ihan koukussa blogilatesiin. :'D Aloitin tammikuun alussa tekemällä ensin pari kolme omavalintaista youtube-pätkää illassa. Sitten hoksasin, että tuolta löytyy aloittelijalle suunnattu kalenteri ja nyt on sitä jäljellä enää vaivaiset viisi päivää, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä niihin kuukausittaisiin kalentereihin. Tuo Cassey on hyvin perehtynyt kuitenkin opettamaansa asiaan (olikos sillä 7 vuotta pilateksen opetusta jo taustalla) ja tykkään tuosta pirtsakasta tyylistä, ei jaksa itseäkään murjotuttaa enää pilatestreenin jälkeen. :D Ja tuloksia tulee, nyt menee jo osa alussa tuskaa tuottaneista videoista tosi helposti. :)

    Olen aiemmin yrittänyt treenata niiden tosikompien youtube-videoiden tahtiin, mutta niistä en jaksa innostua. Mie en myöskään tykkää poistua työ- tai koulupäivän jälkeen kotoa mihinkään ihmisten ilmoille jumppaamaan ryhmässä, joten tällaiset treenit on kuin tehty mulle.

    VastaaPoista
  9. Joo! Ihanaa että toit tän asian päivävaloon :D Mä teen pilatesvideoita youtubesta, tosi mahtava juttu kun ei aina pääse jumppaamaan tai jaksa lähteä tonne ulos ikävään ilmaan. Joskus ajattelin että MIKÄÄN ei oo nolompaa (tai keski-ikäisempää ja keskiluokkaisempaa ja mauttomampaa) kuin tehdä jumppavideoita, mutta niin vaan sitä mieli muuttuu eikä enää ihan hirveesti kiinnostaa mikä on noloa vaan enemmän se, mistä itse tykkään.

    VastaaPoista
  10. Mä muuten luulin että tää "blogilatte" ois nyt joku uus ilmiö josta aioit kertoa...

    VastaaPoista
  11. hehehe, oon seurannu tota muikkia Tumblerissa varmaan vuoden mut en oo KOSKAAN tehny yhtäkään harjotusta hänen kanssaan, uskomatonta.... mut banaaniletuista kuulin ekaa kertaa häneltä. Ehkä vielä jonakin päivänä.

    VastaaPoista
  12. Haa, itsekin olen juuri tällä viikolla hurahtanut samaan, eli youtuben treenivideoihin! Olen joskus aiemminkin yrittänyt mm. joogata jonkun videon tahtiin, mutta jotenkin nuo kiljuvat ja itkevät pikku eh kullannuput on estäneet mun zen-tilan ja juttu on jäänyt ajatuksen tasolle. Mutta NYT. Nyt se saa luvan alkaa, kunnon kotitreeni! Olen itsekin painiskellut tuon "kaverini ovat liian vaihtoehtoisia ja cooleja" -ongelman kanssa ja on noilla ehkä jonkinlainen nolousaste, mutta väliäkö sillä, jos en itse pääse osallistumaan esim.ohjattuun ryhmäliikuntaan muualla, tuon sen sitten meidän olkkariin. Eikä tarvitse edes häpeillä yhtään kun naama punaisena puhisten yrittää epätahtiin huitoa liikkeiden mukana. Mitä nyt tuo mies vähän virnuilee mutta katsotaan kumpi lopussa nauraa ;) Löysin tänään yhden aika lupaavan kuulosen "näin saat siis todellakin supermallin vartalon kolmessa sekunnissa" -videosarjan joita on päästävä testaamaan ::D

    VastaaPoista
  13. Mua taas huvittaa ihan kamalasti et pyllötetään lapsen kanssa ja tehdään noita liikkeitä. Välillä Kaamos laittaa mun jalkaa oikein kun yritän tehdä kevyemmin :D

    VastaaPoista
  14. Mä just tykkään sellasesta tyhjäpäisestä positiivisuudesta kun suomessa ollaan aina niin ahdistuneita kaikkeen eikä monikaan uskalla olla silleen aidosti ihan hömppä :)

    Olin itte joskus fani sellasiin pinup-tutoriaaleihin missä väännettiin tukkaan milloin mitäkin. Nyt en oo jaksanut niitä kattella kun ei oo hiuksia tullut käherrettyä

    VastaaPoista
  15. pitääkin ettiä toi bodyrock ja katsoa!

    VastaaPoista
  16. sieltä taitaa löytyä ihan kaikkea. Mä etsin toissa viikolla ohjeen miten tehdään california roll sushia.

    VastaaPoista
  17. Mä en katso edes netflixia paljon. Lastenohjelmia. Olisi kiva katsoa vaikka sarjoja putkeen, mutta melkein tarvitsisin kaverin siihen hommaan. Tarvis puhua välillä et mitä mieltä jne.

    VastaaPoista
  18. mun pitäis etsiä sekä selkäjumppaa että venyttelyitä youtubesta. Ne ois eniten jees, vaikka sainkin positiivista palautetta jumppakuvauksissa nimenomaan selän hallinnasta.

    VastaaPoista
  19. Ihana kuulla et joku muukin (suomalainen) on löytänyt tän :D Mun tekisi mieli kokeilla sitä aloittelijatreeniä, mutta on tylsää kun lepopäiviä on vaan 1 viikossa. Haluisin ainakin 2 :D

    VastaaPoista
  20. Mulle on ihan täysin yks ja sama pitääkö joku mua mauttomana sen takia että jumppaan himassa, itseasiassa mulle on aika sama vaikka pitäis muutenkin :D

    Noi oli musta kauheen kivoja videoita, en varmaan ala joka ilta Casseyn kanssa jumppaileen mutta jo lapsen kanssa iltaleikkinä tollaset venyttelyt ja muut on tosi kivoja.

    VastaaPoista
  21. Tää on vissiin joku fitnessguru, kaikkien tuttu (paitsi mun ennen viikonloppua). Mä en oo oikeen vieläkään tietoinen niistä letuista, onks ne oikeesti hyviä?

    VastaaPoista
  22. Ahahahhahaha, anna mulle linkki tuohon uuteen videoon! Pakko testata :D

    Oikeastaan ois kiva, että tuolla olisi myös suomalaisia vanhoja jumppavideoita. Olisi aika nostalgista nostella jalkaa niiden tahdissa. En muuten edes tiedä onko, pakko mennä tsekkaamaan!

    VastaaPoista
  23. joo, uus lattemaku jota vaan bloggaajat juo ;)

    VastaaPoista
  24. Hei kiitos linkistä, mielenkiintoisia videoita!

    Ja ei ollut kyse kahvista, eikä edes Late nimisestä bloggaajasta :D

    VastaaPoista
  25. Minäkin luulin, ja latteja rakastavana aloitin innolla lukemaan! No ei siinä mitään, olihan tääkin ihan kiva :D

    VastaaPoista
  26. Musta kotona treenaamisessa ei ole mitään noloa tai huvittavaa, vaan se on vallan hyvä keino pysyä kunnossa. :) Kaikilla ei ole mahdollisuutta käydä ohjatuilla tunneilla/salilla/lenkillä, kotona voi treenata sillon kuin itselle sopii. Mä treenaan miltei aina kotona. Olen kotiäiti ja miehen työaikojen kannalta on helpointa näin, ja oon kyllä saanut kovasti tulosta! Kerran viikossa käyn tanssimassa ohjatusti.

    Mun suosikki on Fitness Blender ja Ali Kamenovan joogat. Blogilatesin voisin testata seuraavaksi. Oon kyllä siitä lukenut, mutta jotenkin en ole tullut testanneeksi.

    VastaaPoista
  27. voisinkin mennä tonne. olin just blogissasi tsiigaamassa sitä vihreää etsyn lettikangasta et tilaanko tilaanko tilaanko...pikkujumppa tekis väliin hyvää ;)

    ps. mua pyydettiin tänään muotinäytökseen malliksi :D :D :D

    VastaaPoista
  28. Se lettikangas on helmi! Sitä saa kuulemma myös missä tahansa toivomassaan värissä huom! Vaikka itseäni himotti nimenomaan kyllä tuo mintun sävy :)

    Ja WOU sulla alko heti toimimaan toi video, ei tarvinnu kun ajatella! :DD Kai meet malliksi ;)

    ps. Jee tervetuloa lukijaksi :))

    VastaaPoista
  29. Mä välillä narkkaan ko. tutoriaaleja, sisältönä ihan mikä tahansa. Mun mielestä on ihanaa kuunnella kun ihminen tekee jotain ja selittää samalla, mitä tekee. Pitää vaan olla kivan kuuloinen ääni. Siinä nirvanassa menee ihan ohi, mitä koko video edes käsittelee.

    VastaaPoista
  30. […] peittämiseen. Yläselässäni on iso keloidiarpi, mikä näkyy ainakin yhdessä blogikuvassani täällä. Arpi ei muuten haittaa eloa mitenkään, mutta kesäisin kun vaatteet ovat avarampia tuntuu arpi […]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images