Eihän ne lahjat vaan se tunnelma...

Lahjathan eivät merkitse mitään, vaan se yhdessäolo ja tunnelma...joo, näinpä näin, mutta keulin silti vähän hienoilla äitienpäivälahjoillan...

Lahjathan eivät merkitse mitään, vaan se yhdessäolo ja tunnelma...joo, näinpä näin, mutta keulin silti vähän hienoilla äitienpäivälahjoillani. Sain ihan huippuja lahjoja! Kuten Iittalan uudet ihanat kausimuumiastiat, mukin ja lautasen. Olin jo kirjoittamassa niistä blogiin, että kerrankin on kesäkausimuumit tosi kivan näköisiä ja ennenkuin edes ehdin julkisesti vihjaamaan äitienpäivätoimikunnalle asiasta, sain ne! Kiitos!



Sain myös uuden sähkövatkaimen ja ihania Riga Balzams konvehteja, tällä kertaa tummalla suklaalla. Ja viimeisenä muttei kuitenkaan vähäisimpänä sain valita Kampin K-kaupasta ruokaostoksilta kaljapullon!

Valitsin tuollaisen Trashy Blonde-nimisen oluen ihan siksi, että uhkasin muuttaa blogini nimen Bellaan muuton yhteydessä All you need is white trash:ksi naapuritontin blogia mukaillen. Pysyin kuitenkin samassa tylsässä vanhassa.

Nyt ajattelin avata tuon pullon ja maistaa mitä se pitää sisällään. Tää on varmaan naurettavin keskustelunavaus ikinä, mut saiko joku muukin huippuja lahjuksia? Kehukaa tukijoukkonne, mutta pliis, jos saitte etelänloman ja timantin jokaisesta äitikuukaudesta, tehkää se harkiten!

29 kommenttia

  1. Hah! Minähän sain juuri sen mitä halusin! Yhteistä aikaa pienen perheemme kesken. :) Meillä mies on vuorotyössä ja koskaan ei voi olla varma, että onko juhlapyhiä kotona vai ei, niin oli ihanaa kerrankin olla koko viikonloppu rauhassa kotona koko perheen voimin. Parasta mitä saatoin toivoa. :) No niistä materia-lahjoista sen verran, että en saanut mitään. En kyllä toivonutkaan, koska täystuho koiramme kuitenkin söisi kukat ja mitään turhanpäiväistä krääsää en kaipaa. Noi muumiastiat olis kyllä ihanat, mutta tällä kertaa jäi saamatta. Pitäneekin käydä itse lähi Outletista noi hankkimassa.

    VastaaPoista
  2. Ei tullut mullekaan mitään materialahjoja, aamiaisen ja täytekakkua sänkyyn ja hetki omaa aikaa pokkarin kimpussa. Sitten jätin miehet sisälle ja läksin yrttipenkin kimppuun ja sain kitkeä yrttipenkin kaikessa rauhassa ilman apukätösiä! Se oli ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Ei, kahden aikuisen ja yhden lapsen taloudessa se en ollut minä, joka sai nukkua sunnuntaina pitkään. Tai kun yritin välttää vaipan vaihdoin väittämällä, että mulla on vapaapäivä, niin mies tuumi "Kappas, niin on minullakin, mitä tehtäis?" eikä osoittanut eleelläkään aikovansa vaihtaa sen hemmetin pahan hajusen vaipan pois ipanalta.

    Koska lapsi on vasta 9kuinen, niin odotin tavallista päivää höystettynä ravintolapäivällisellä perheen voimin. En oleta, että mies minua äitienpäivänä muistaisi, kun en ole hänen äitinsä (vaikka usein siltä tuntuukin). Mutta muisti se, vihdoin se on omissa hyppysissä: Vuoden mutsi -kirja. <3

    VastaaPoista
  4. Vaikka sainkin mieheltä mieluisat lahjat (lempikukkiani valkoisia liljoja ja kauniit korvakorut), paras lahja oli kuitenkin äitini luona odottanut valmis ruokapöytä ja päiväunet rakkaan kainalossa sillä aikaa, kun isoäiti viihdytti pikkuneitiä.

    VastaaPoista
  5. Jossain vaiheessa kasvatus tuottaa tulosta. Mies oli aamuvuorossa. Lapset (11,8 ja 6) paistoivat keskenään köyhiäritareita, vatkasivat kerman ja hakivat kellarista omenahilloa. Sain köyhätritarit ja kuopuksen keittämän kahvin tarjottimella sänkyyn. Ukkokin muisti tuoda kukkia.
    Voiko enempää pyytää?!

    VastaaPoista
  6. Mies kustansi mulle jalkahieronnan, luksusta!

    VastaaPoista
  7. Ei näkynyt lahjuksia tai aamupalaa sängyssä, mies kun oli katsomassa niitä jotain kisoja jossakin naapurimaassa asti.

    VastaaPoista
  8. mä nousin veijon kaa puol seiska kun olin eniveis jo hereillä, ois ollu hullua oottaa aamiaista sänkyyn. mies oli heräilly ziljoona kertaa hoitamaan yskäistä veijoa yöllä (on paljon parempi yörauhoittelussa kuin minä, ite vaan nostaisin lapsen viereen viihtyi tai ei). aamupäivällä kävivät ulkoilemassa, sain siivottua rauhassa. koko perheellä oli flunssaa + allergiaa joten ei ollut mitään hirveitä tsembaloita. röllöteltiin vaan kotioloissa siis.

    VastaaPoista
  9. Perskeles, olisin halunnut yllärilahjoja, mut ainut ylläri oli se, että mies keitti kyllä kahvit klo 07 aamulla (en edes juo kahvia...) ja nukahti. Heräsi sit yhdentoista aikaan, jolloin minä olin jo ollut ylhäällä ja syönyt aamupalan. Iltapäivällä sain kyl kukkia, mut yllärilahjoja niiden olla pitää jos multa kysytään! Murr, vieläkin ketuttaa.

    VastaaPoista
  10. Minä sain Muumi-keksipurkin :) Olin semmosta jo kuolann jonkun aikaa ja mies olis it käyny ostamassa sen esikoisen kanssa. Esikoinen oli kyl saanu valita parin asian väliltä ja valitsi juurikin tuon purkin :) (ja ikää oli vähän vajaa 2v :P)

    VastaaPoista
  11. Mä sain suklaalevyn ja kasan kortteja ja ekaluokkalaisen puukässässä tekemän sydäntaulun. Olisin kans toivonu jotain pientä ylläriä, edes sisustuslehteä mut mun miehelle on jotenki ylivoimasta keksiä ja vielä hommata se lahja. Itestä on niin kiva suunnitella lahjoja ja ylläreitä, et joskus tuntuu et miten se muka voi olla niin vaikeeta? Lahoja on aina kiva saada.
    Mutta mun mies on kyllä ihan paras siinä, et se lähtee lasten kans ulos puistoileen, et mä saan rauhassa syödä aamupalan tai tehä jotain yksin. Nytkin se ehdotti sitä, mut halusin mieleuummin olla lasten kans, ku mun mielestä äitienpäivä on enemmän lastenjuhla ja ne on siitä niin tohkeissaa. :)

    VastaaPoista
  12. En saanut mitään enkä saanut nukkua myöhään (pitihän mun toki nousta keittämään esikoiselle puuroa). Mies tosin toi edellisenä päivänä Fazerilta ihanan lounaan ja herkkuja. Näin yllätys oli hänen mielestään täydellinen. Ja toki olikin, väärässä päivässä kun oltiin. :D

    Mutta ei haittaa, saatiin hengata perheen kesken ja mies lupasi jossakin vaiheessa vähän hieroa mun raskauden kipeyttämiä jalkojani (katsotaan vaan koska.. :). Mutta mitäs olin itse mennyt aiemmin sanomaan kuinka ärsyttävän kaupallinen juhla äitienpäiväkin nykyään on. :D :D

    VastaaPoista
  13. Kuule, se outlet ei välttämättä oo edullisin muumiastioille. Suosittelen tarjoustaloa/vapaavalintaa yms halpakauppaa. niissä on yleensä paljon edullisempaa ku arabian outleteissä!

    VastaaPoista
  14. jäi siis muutama yrttikin maahan :)

    VastaaPoista
  15. mäkin pääsin 2 kertaa valmiiseen pöytään ja vain kerran tein osan ruuasta itse. Oli luksusta! :)

    VastaaPoista
  16. No ei voi. Ja mun on myönnettävä, että postasin näistä omista materialahjoista ihan siksi, että olin niin puulla äähän lyöty kun ylipäätään sain jotain :D Mutta en köyhiä ritareita mitkä on ihania!

    VastaaPoista
  17. noi palvelulahjat on mahtavia. kesäjalat kuntoon on kyllä ajankohtainen lahja. Pitäisi itsekin kaivaa ainakin raspi talviunilta :)

    VastaaPoista
  18. sain muuten kuulla juuri äitienpäivänä, et ne kisat on kahdessa eri maassa. nin paljon kiinnostaa mitkään kisat...

    VastaaPoista
  19. minä jo luinkin tästä, toivottavasti paranee pian.

    VastaaPoista
  20. vihjailu ei joskus auta, taivuta rautalangasta että näin ensi kerralla RAKAS.

    VastaaPoista
  21. oliko siinä mikä kuva? oon tykästynyt siihen mymmeli keksipurkkiin itse kovasti.

    VastaaPoista
  22. joo, se voi olla pienestä hankala ymmärtää et äidin juhlassa äiti haluu olla yksin :D

    VastaaPoista
  23. joo, kannattaa olla saoissaan tarkka ja ainakin vaatia se hieronta heti!

    VastaaPoista
  24. :DDD Taidan käydä tänään hakemassa sitä rautalankaa kaupasta tulevaa käyttöä varten.

    VastaaPoista
  25. Joo se on kyllä totta, että halpahallit ovat parempi vaihtoehto, vaan kun maalla asutaan, niin tuonne Outlettiin on helpoin tie. :D Oon usein miettinyt, että kuinkahan paljon ns. turhaa rahaa olen käyttänytkään noihin Outlet-myymälöihin. No, ehkä on parempi olla miettimättä.

    VastaaPoista
  26. ja menis sitä rahaa bensoihinkun jos joutus halpakauppaa kauempaa etsimään.

    VastaaPoista
  27. Sain omenapuun. Nappilahja, tosin ei yllätys. :) Nuo muumiastiat on tosi kauniita!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images